Propaangas

propaangas-leverancier-mar-oil

Propaangas

Wij leveren propaangas verpakt in flessen van 2,5 tot 46,5 kilo. Deze flessen worden voornamelijk gebruikt in de recreatiesector, de agrarische sector, door dakdekkers en in de industriële sector. Propaangas is tot vloeistof verdikt in een gasfles. Zodra u er gebruik van maakt, wordt deze vloeistof omgezet in gas om als brandstof te dienen. Propaangas is uitstekend bruikbaar tot temperaturen van -42°C. U kunt propaanflessen dus zonder problemen buiten bewaren.

Lichtgewicht gasflessen speciaal voor heftrucks

lichtgewicht-gasflessen-voor-heftrucks-leverancier-mar-oil

Voor de voortdrijving van uw vorkheftrucks is propaan ook de ideale brandstof. Uw heftrucks werken met propaan met een lage uitstoot van giftige gassen, trillingsvrij en vrijwel geruisloos en bieden een grote actieradius.

Wij bieden een lichtgewicht gasfles van duurzaam composietmateriaal, met een kunststof omhulsel.

Door het lichte gewicht is deze fles veel gemakkelijker te tillen dan de stalen gasflessen. Deze gasfles is gemaakt van slag- en stootvast materiaal. De gasfles bevat circa 28 liter propaangas en weegt nog geen 21 kilo. Dat is ruim onder de ARBO-norm van 25 kg die de arbeidsinspectie hanteert voor handmatig tillen.

Deze flessen zijn niet alleen lichtgewicht, de fles is ook transparant. In één oogopslag kunt u zien hoeveel brandstof er nog in de fles zit. Uiteraard geldt ook voor deze gasflessen dat wij u in uw gasbehoefte voorzien, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Specificaties:

inhoud: 14 kg propaangas
leeggewicht: 7 kg
materiaal: kunststof
kleur: transparant/blauw
aansluiting: universeel

Wij leveren al onze propaangassen tegen scherpe prijzen! Neem voor meer informatie over toepassingen in uw bedrijf gerust contact met ons op.