Deelname aan de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2017

Reacties zijn gesloten
deelname-mar-oil-rundvee-mechanisatie-vakdagen-venray-2016
Ton Swinkels en Marc Oudenhoven tijdens de succesvolle deelname aan de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in 2016

Deelname Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2017

Ook dit jaar neemt Mar-Oil deel aan de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Venray: het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouders, akkerbouw, loonwerkers en geitenhouders.

Met onze deelname zijn wij een van de ruim 150 exposanten in deze sector. Op 7, 8 en 9 maart 2017 vindt de 4e editie van RMV Venray plaats; hét kennis- en contactplatform voor de complete rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche en de geitenhouderij.

RMV-VE-2017-beursprogramma-bezoekers-deelname-mar-oil

Nieuw dit jaar is dat er extra aandacht wordt geschonken aan de geitenhouderij. Er is een speciale thematische route om de bezoeker kennis te laten maken met diverse aspecten van de geitenhouderij. Ook zijn er dit jaar speciale routes voor asbest en het Beter Leven Keurmerk. Voorafgaand aan de beurs wordt een kennisprogramma georganiseerd. Klik hier voor het infomagazine.

Exposanten laten u kennismaken met de nieuwste landbouwmachines en producten. Leg nieuwe contacten en breid uw netwerk uit in Nederland, Duitsland en België.

De goedkoopste brandstof- en smeermiddelenleverancier

Wij zijn de goedkoopste brandstof- en smeermiddelenleverancier, omdat we scherp inkopen en werken met dagprijzen. Daarnaast leveren wij opslagtanks die aan de moderne wet- en regelgeving voldoen tegen betaalbare prijzen.

 

deelname-rmv-2017-dieselolie24-logo-mar-oil-partner-zuid-nederland

 

Mar-Oil is leverancier van Zuid-Nederland voor dieselolie24.nl. Dit willen we op de vakdagen dan ook wederom graag kenbaar maken. Dieselolie24.nl is een samenwerking van regionale oliehandelaren die dieselolie, smeermiddelen en aanverwante producten tegen messcherpe prijzen via internet aanbieden. Verder zullen wij ons voorstellen als distributeur van Shell, Motul en UTB-smeermiddelen.

 

deelname-motul-logo-mar-oil-leverancier-zuid-nederland

Succesvolle deelname in 2016

In 2016 deed Mar-Oil goede zaken op de RMV-beurs (lees het nieuwsbericht op de website van het Maasvallei Netwerk daarover hier) en dit was de reden van onze deelname in 2017.

 

RMV-VE-bezoekers-deelname-mar-oil

Houd deze website in de gaten voor meer informatie over de deelnemers, plattegrond, het beursprogramma en registreren van e-tickets.

 

deelname-mar-oil-Logo_RMV_Venray